13 september, 2016

Coaching

Coaching är grunden och stommen i mitt företag. Som coach är jag ett professionellt och respektfullt bollplank med målet att bistå dig med de förändringar och den utveckling du vill ha. Jag coachar inom områdena ”på jobbet”, ”i livet” och ”inom idrott”. Jag har mångårig erfarenhet som chef på olika nivåer och har alltid idrottat men på olika sätt genom livets olika skeden.

Jag har drivit mitt coachingföretag sedan 2013. Jag har på de här åren coachat många olika människor i deras arbete mot förändring och utveckling. När jag coachar är mitt fokus på dig och hur jag kan bistå dig mot dina mål. Jag har coachat nyblivna chefer, arbetsgrupper som vill förbättra sitt samarbete, många olika människor som i samarbete med mig förändrat något i sin livssituation och ett utvalt fåtal vars ambition har varit att sätta och uppnå idrottsliga mål.

Är det något du vill ta tag i och förändra eller utveckla är du varmt välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal. Vill du boka coaching hittar du mig på Boka Direkt.